Op vakantie naar Turkije met kinderen

Je wilt op vakantie naar Turkije met je kinderen, maar waar moet je dan naar toe?

Waarschijnlijk wil je naar een hotel of resorts Turkije met veel water en waar veel te doen is voor kinderen. Aan de Egeïsche kust of de Turkse Riviera ben je dan wel op de meest juiste plek. In deze omgeving heb je veel hotels met all-in service.

Het voordeel van Turkije is dat de hotels relatief goedkoop zijn, je houdt dus genoeg geld over om lekker te gaan shoppen in een naastgelegen stadje. Of ga lekker uit eten aan de boulevard.

In het vliegtuig met kinderen

Aii zul je denken, vliegen met je kinderen. Hoe ga je dit in hemelsnaam doen? Zijn ze wel rustig, gaan ze niet schreeuwen of rennen door het vliegtuig? Tja het kan, maar vaak maak je, je drukker dan nodig. Een goede voorbereiding is het halve werk. Leg uit hoe de reis er uit gaat zien. Ga filmpjes kijken op internet of vertel met je eigen woorden hoe een reis in een vliegtuig eruit gaat zien.

Zorg op de dag zelf, dat je op tijd gaat inchecken. Zo kun je rustig aan doen op het vliegveld, want stress voor jou betekent stress voor je kind. Ze voelen dat feilloos aan. Neem ook zijn of haar lievelingsknuffel mee of koop een klein cadeautje zodat ze in het vliegtuig daar zoet mee zijn. Doe spelletjes met elkaar of misschien wel met mede passagiers om de vlucht gezellig te maken.

Kies het juiste resort

Daar ben je dan aangekomen in Turkije, je hebt je resort natuurlijk al vooraf geboekt. Maar wat boek je dan wanneer je met kinderen naar Turkije gaat? Kijk goed naar wat past bij jouw kinderen. Heb je kinderen die graag zwemmen? Er zijn in Turkije talloze resorts met een ruime keuze aan waterglijbanen. Het voordeel van Turkije is dat de resorts meestal aan of dicht bij het strand liggen.

Hoe heerlijk is het als je, je bed uitstapt en je uitkijkt op de zee en het strand?

Wil je een totaaloverzicht van alle resorts in Turkije kijk dan eens bij Resorts Turkije.

Hier staat een mooi overzicht van alle resorts waarbij je kan filteren op jouw eigen wensen en vind zo het resort wat bij jullie past. Fijne vakantie!