De leukste kindvriendelijke hotels in Gran Canaria

Gaat u op vakantie met uw gezin en weet u niet welk hotel zij en jij jullie het best zullen vermaken? Resorts Spanje heeft een tal aan lijsten met geweldige hotels. Ook hotels en resorts voor kinderen.

Resorts Spanje

Resorts Spanje is een website vol met resorts in geheel Spanje. Er zijn 10 streken en eilanden waar de website werk aan doet. Catalonië, Andalusië, Costa Brava, Costa Blanca, Mallorca, Menorca, Ibiza, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Bij elke streek of eiland staan en tal van de meest bezochte en mooiste resorts in de regio.

Op de website van resorts Spanje heb je de mogelijk te filteren of jou wensen. Gaat u met kinderen op reis? Filter dan op ‘speeltuin’ of ‘aquapark.’ De meeste resorts beschikken over een aquapark en zijn daarop ook geselecteerd. Er is een garantie dat elk resort minimaal één zwembad heeft. Dit was een echte must.

Op vakantie naar Gran Canaria

Gran Canaria behoort tot de eilandengroep: ‘de Canarische eilanden.’ Deze groep ligt bij Afrika, maar hoort bij Spanje. Het eiland heeft altijd mooi weer en is een echte toeristenplek. Het staat vol met mooie bezienswaardigheden. Heerlijke stranden, mooie wijken en leuke clubs.

Als je hier het eiland bezoekt is het mogelijk om te snorkelen, te zeilen of de hoogste berg te beklimmen. Allemaal leuke activiteiten voor een top vakantie. Voor jong en oud is er veel leuks te doen.

Het is heerlijk om overdag lekker te ontspannen bij de stranden, om vervolgens aan het eind van de middag lekker een stadje te bezoeken.

De 3 mooiste en kind vriendelijkste resorts

Splashworld Paradise Valle Taurito is een resort die overal aan gedacht heeft. Naast dit resort ligt een aquapark waar gasten van het resort gratis van mogen genieten! Dit is dus al een pluspunt voor de ouders en kinderen. Ook voor de kleinere kinderen ligt bij het resort een mini parkje met water attracties. Bij het aquapark is ook een kinderafdeling met leuke glijbanen en zwembaden. In het hotel zit een kidsclub waar de kleintjes vermaakt kunnen worden. Ook zijn er diverse sportmogelijkheden. Al met al een top resort voor jong en oud!

Abora Interclub by Lopesan, een resort zonder aquapark. Splashworld is het enige resort met een echt aquapark erbij. Al hoewel komen de glijbanen van dit resort er wel dichtbij. Er is ook een water spuit park voor de kleine kinderen. Die kunnen zich hier uren vermaken. Een speeltuin is ook niet te ontbreken en natuurlijk een minikidsclub. De ouders lekker naar het café en de kinderen lekker spelen met andere gasten. Het resort beschikt over mooie familiekamers. Een echt pluspunt!

HD Parque Cristobal Gran Canaria, een all-inclusive hotel met bungalows en villas. Dit hotel is ideaal voor gezinnen. Hier heb je de keuze om te gaan voor een ‘speciale kids bungalow.’ Deze bungalow heeft een mooi interieur en beschikt over een spelcomputer, zitzak, kinderstoel, flessenwarmer en een babyfoon. Wat heb je nog meer nodig voor de kids? Er zijn ook 2 normale zwembaden voor oud en 2 kinderbaden. Ook een waterspuitpark kan nu niet meer ontbreken. De miniclub en speeltuin zijn ook aanwezig.

Deze bungalow is beschikbaar voor gezinnen tot en met 5 personen.

 Al deze resorts vindt u op resorts Spanje!

Gran Canaria is top

Het eiland houdt dus op de resorts rekening met kinderen. Het eiland zelf ook! De stranden hebben veel speeltuinen in hun bezit. Kinderen blij betekent: ouders blij! Het eiland heeft veel verdere activiteiten voor gezinnen om te doen. Als de kids niet mee kunnen, zet je ze toch lekker bij de kids club? Die vermaken zich wel! De resorts zijn perfect voor de kids en dus helemaal kindvriendelijk! Wacht dus niet langer en laat je kinderen jij zelf een top vakantie hebben!